Filosofie Aruna Yoga

Aruna yoga, ontwikkeld door Nicki Formanis vorm een van yoga gericht op het loslaten van emotionele blokkades en healing, waarin je op zoek gaat naar je ware aard, naar jouw waarheid, de rust en vrijheid die in ons allen schuilt! Terug naar je eigen identiteit... je eigen Innerlijke Ik! Vanuit deze kern, komt de heling, de transformatie en het ontwaken. Deze vorm van yoga ondersteunt het proces van het maken van deze unieke connectie. Muziek, geluid en emotionele zuivering zijn hier onderdeel van. In alle yogalessen gebruiken we yogahoudingen, pranayama (ademhaling), concentratie en meditatie om het hoofd tot rust te brengen, om emotioneel en mentaal weer in balans te komen. Dit alles vanuit zachtheid en liefde voor jezelf, om terug in contact te komen met jouw eigen Innerlijke Ik.

 

Alle yogalessen van Studio Healthy Balance zijn gebasseerd op de filosofie van Aruna Yoga.

 

Yoga Lesrooster

MEENEMEN NAAR DE YOGALES:

Je eigen yogamat, een handdoek voor over het bolster en een dekentje voor de Savasana.

>> Klik hier voor het actuele lesrooster <<

 

MAANDAG 19:00 uur - 20:15 uur

Aruna Easy Flow - Keep calm and open your heart

Holi Mindful House 

Paardebijster 4, Breda

Aruna Easy Flow is een rustige flow les om onze 'monkey-mind' tot rust te brengen en om ons hart te openen. Dit doen we door een serie (rustige) flow-bewegingen te verbinden aan onze ademhaling. Het verbinden van de ademhaling geeft rust in onze 'monkey-mind' en om ons hart te openen, gaan we de energie van de Hartmeridiaan laten stromen door ons hele lichaam.

 

MAANDAG 20:30 uur - 21:45 uur 

Aruna Vinyasa Yoga

Holi Mindful House 

Paardebijster 4, Breda

Vinyasa yoga is een pittige en dynamische vorm van yoga. Door de krachtige houdingen werk je aan een sterk lichaam en een sterke geest. In deze yogales doen we veel gevarieerde Zonnegroeten en Vinyasa's, maar we doen ook oefeningen om buik- en rompspieren sterker te maken. Je krijgt een betere lichaamshouding, groter uithoudingsvermogen en je komt lekkerder in je vel te zitten. Ontspanning door inspanning.