Healthy Mental Balance Therapie

 

Ken je dat gevoel, dat je niet lekker in je vel zit? Dat je slecht slaapt en het liefst in je bed zou willen blijven liggen? Dat de energie je ontbreekt om iets te doen en dat alles om je heen donker is? Dat je weinig positieve gedachten hebt en jezelf afvraagt wat voor nut het allemaal heeft? Dat je snel prikkelbaar bent en last hebt van uitbarstingen? Grote kans dat je oververmoeid of overspannen bent, misschien wel een burn-out hebt of dat je misschien een (lichte) depressie hebt. Je bent in ieder geval mentaal & emotioneel uit balans. 

Healthy Mental Balance Therapie

Deze therapie is speciaal gericht op mentaal & emotioneel weer in balans komen. Met behulp van verschillende therapeutische methoden gaan we mentale & emotionele blokkades loslaten, zodat je terugkomt naar je ware aard, maar jouw waarheid. Terug naar je eigen identiteit... je eigen Innerlijke Ik!

 

Healthy Mental Balance Therapie bestaat uit diverse 1-op-1 methodes:

  • Therapeutische Tuina massages
  • VoetreflexPlus massages
  • Aruna Yoga 
  • Self enquiry (zelfonderzoek)
  • Voedingsadviezen
  • Lifestyle coaching

Werkwijze

Het Healthy Mental Balance Therapie behandelplan wordt op basis van jouw persoonlijke situatie opgesteld. Daarom beginnen we de eerste behandeling met een uitgebreid intakegesprek en een eerste massage. Tijdens het intakegesprek brengen we je algemene gezondheid, levensstijl en klachten in kaart. Met deze informatie stel ik een persoonlijk behandelplan op.  

 

Elke behandeling heeft een therapeutische massage en na elke behandeling geef ik je aanvullende tips met betrekking tot je voeding en lifestyle, zodat je thuis verder kunt werken aan je mentale & emotionele gezondheid.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht.

De eerste behandelingen vinden plaats met tussenpozen van 2 à 3 weken, daarna worden deze langer. 

Tarieven:

Intakegesprek  € 72,50 (inclusief behandeling)

Behandeling     € 60,00

Online consult  € 40,00

 

Na de behandeling betaal je contant of per pin. De factuur ontvang je per email. 

Mocht je je afspraak willen annuleren of verzetten, dan kan dit kosteloos tot 24 uur van tevoren. Als je dit niet op tijd doet, ben ik genoodzaakt om een 'no-show'-factuur te sturen van € 30,00. 

 

VERGOEDINGEN:

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) en ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBZC). Afhankelijk van je zorgverzekering worden de kosten van de therapeutische behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekeringspolis. 

 

De hoogte van je vergoeding kun je bij de zorgverzekering navragen of kijk op de website van de zorgwijzer.